Comunicat d’Estau Aragonés enfront les eleccions catalanes.


capturagoogbyeEA davant les eleccions al parlament de Catalunya, del proper 27 de setembre de 2015, ha decidit recolzar la candidatura Per la Ruptura Crida Constituent, que impulsa l’Esquerra Independentista Catalana.

Per la Ruptura, te dos eixos principals, els deu punts del marc polític i el full de ruta, les bases ideològiques d’aquests són:

Per la Ruptura amb el règim del 78, el capitalisme, el patriarcat i les desigualtats; a favor de les classes populars i en defensa dels drets socials i ecològics, independència, cap a la república catalana.

Recolzem ambdues declaracions de principis, però voldríem fer dues observacions:

1- La manca d’un programa de mínims davant la hipòtesi, de tenir que recolzar el govern sorgit de les urnes, davant del probable fet de que el mapa polític resultant sigui molt fragmentat.

2- Creiem que el criteri lingüístic, no defineix la nacionalitat, els idiomes no creen fronteres. Per tant estarem en contra de tota reivindicació d’una part del territori del nostre país.

Encara hi amb aquests dos matissos, creiem que per a un patriota aragonès, resident a Catalunya, la millor opció de vot, segueix sent la candidatura Per la Ruptura.

Andrés Castro
Presidente de Estado Aragonés

, , , ,

Los Comentarios están cerrados